waarom kiezen voor ons

wij zijn al 20 jaar website partner

22 jaar ervaring met:

– internet communicatie
– web-applicaties
– website gebruiksgemak en toegankelijkheid
– de bezoekers van uw website stellen wij centraal
– juiste beleving op alle soorten schermen is essentieel

– 60% van uw bezoekers bekijkt uw website op een tablet en mobiel.
– vandaar dat al onze websites 100% responsive zijn.

Wanneer u via uw mobiel deze website bekijkt ziet u een aangepast z.g. responsive design, geoptimaliseerd voor alle typen beeldschermformaten, tablets en smartphones. Dit kunt u ook waarnemen door op uw PC de browser smaller te maken.

Service

Responsive

Uw website/webdesign verbeteren? Een bedrijf kan niet zonder een corporate website. Die heeft u dan ook al maar wordt de website wel door uw klanten gewaardeerd?

Usability (gebruiksgemak) en accessibility (toegankelijkheid) zijn geen loze kreten.
Met een responsive design wordt uw website op alle schermen juist weergegeven. PC, laptops, tablets en smartphones. Uw bezoekers bepalen zelf op welk scherm en waar zij willen kijken. (trein, terras, woonkamer, tuin, bureau)

Communicatie

Wat is het geheim van een altijd actueel communicatiekanaal? Een sterke dynamische website, waar in de traditionele media naar wordt verwezen.Brochures en advertenties kunnen beperkt worden tot de kern van de zaak, als er een verwijzing naar uw website volgt die dynamisch wordt getoond in uw huisstijl (uw corporate uitstraling). Gebruik Google Analytics en pas uw content daarop aan.

Mobile

Voor websites met wisselende content en groeipotentie zijn Joomla of WordPress de allerbeste keuze.Deze worden regelmatig geupdate en de security-packs zorgen voor een zeer betrouwbaar systeem. Geïntegreerd met Hikashop en WooCommerce  bieden deze een prima e-commerce platform waarmee uw klanten via iDeal kunnen betalen.
offerte1 Zoekmachine optimalisatie (SEO) is met Joomla en WordPress prima te realiseren

neem contact op

Hoe kunnen wij u helpen vandaag?